Sunday, September 9, 2018

Munafik 2


Kredit pic :Google/Pinterest

Ok setelah mengajak ramai orang, tapi tidak ada yang sudi dek kerana takut, maka hari ini dapat menonton filem ini. 
Bila dah dilabel filem ni tak sesuai ditonton oleh ibu mengandung or yang ada penyakit jantung ni, dan bila sudah ditonton maka akhirnya paham kenapa. 

Kalau tengok munafik 2 ni memang kena tengok munafik 1. Kalau tak sedikit kecelaruan minda akan berlaku. Ramai dah nonton jadi tak guna review panjang. 

Bagi aku cerita ni memang sarat dan berat. Part last tu aku ja ka rasa sedih?  Berpusing kepala ayat "akhir zaman" ni. Macam2 dah timbul. Ilmu agama dah setakat mana?

Love-love,
MH

No comments:

Post a Comment

Jangan malu, sila komen